MariuszJ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Siema! Jestem w posiadaniu naklejek na Włocławek i okolice, Nie dysponuje jednak dużą ich ilością wiec nie będzie czegoś takiego, że przyjmę 10 szt. gdzieś się tam rozejdą. Chętnych proszę się wpisywac. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Nie ważne,ile będzie to będzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Woytek partia już jedzie do Ciebie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Woytek partia już jedzie do Ciebie pozdr Dzięki Mariusz za naklejki,większość już rozprowadziłem.Jeśli posiadasz nadwyżkę chętnie skorzystam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Następna partia naklejek doszła.Dzięki Mariusz. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jak możesz wyślij coś ( mogę rozprowadzić chociażby w szkole ). Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jak możesz wyślij coś ( mogę rozprowadzić chociażby w szkole ). Pzdr! Niestety cała partia rozeszła się we Włocławku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Z tegorocznej edycji już idzie Pocztą partia do Wojtka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Z tegorocznej edycji już idzie Pocztą partia do Wojtka...Dzięki Mariusz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A w jakim kolorze sa? Bo ja lubie przezroczyste z bialymi napisami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi