MaG_1975 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tu macie motocyklową apteczkę w wodoszczelnym opakowaniu, z tym że warto byłoby dołożyć maseczkę do sztucznego oddychania: apteczka motocyklowa Powinna wejść do schowka pod kanapą. Jak ktoś ma kufer to polecam coś takiego: torba-apteczka i dokupić wyposażenie samemu. Jej zaleta to wygoda używania w akcji - przypinasz w pasie, rozwijasz "rękaw" i masz wszystko pod ręką. Ja wożę jeszcze do usztywniania złamań i skręceń: szyna usztywniająca Sam Splint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 [...] Ja wożę jeszcze do usztywniania złamań i skręceń: [...] ...a ta szyne gdzie upychasz? Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ...a ta szyne gdzie upychasz? To jest taka "elastyczna szyna" - rodzaj "piankowej maty" którą zwijam w rolkę i mam w kufrze - po zwinięciu to jest mniejsze od puszki 0,33 coli. Po rozwinięciu zginasz ja wzdłuż osi podłużnej i wtedy zyskuje sztywność deski... Jak klikniesz na tego linka z opisem szyny to sam zobaczysz na fotkach co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi