Patro017 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam zalozylem dosc banalny temat, ale tacy jak ja niewiedza co i jak z tymi motorkami... mam problem z RM 125 zbyt malo mocy :banghead: Suzi pali zawsze na pierwszego kopca ale niewiem czy czasami zawor nie jest zatarty :icon_eek: co o tym myslicie :rolleyes: od czego mam zaczynac sprawdzanie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda250rmz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Elo melo 3,2,0. Kolego kiedy wymieniałeś tłok i korbowód?? :D to wymień jak brakuje mocy na bank :D tłok się wymienia co 25moto godziny ostrej jazdy znam takich co nie wymieniają rok ale maszyna szybko słabnie i potem potrafi zrobić gnój w silniku. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patro017 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Po wymianie tloka okolo 10godz. temu :icon_razz: To jednak zawor ,gdzie moge dostac taki i jaka cena :bigrazz: , rok RM 1997-1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam Mam problem z dostaniem membranki do rm kumpla z 84 roku, gdzie mogę taką kupić, Pomocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam Mam problem z dostaniem membranki do rm kumpla z 84 roku, gdzie mogę taką kupić, Pomocy!!!! Takie rzeczy tylko raczej w autoryzowanych serwisach- dzwoń i pytaj. Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi