viperPL Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 , Hi! Nadchodzi sloneczko :D motorek sie budzi i wypadalo by troszke poprawic .. moze dodac polerki . do topicu: Szukam dysków polerskich na wiertarke --- chodzi mi o stos bawelnianych lub flanelowych krążków nadzianych na trzpien. Przebieglem caly Szczecin i jak zwykle DUPA :roll:, poszperalem po necie i tez nie za ciekawie :clap:. Wiec szukam i szukam .... pomocy bo Mzecia mi placze :D Hej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin VFR Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Masz tam u siebie na tym West Coast (czyt. Szczecinie) Castorame ? Jak masz to tam. U mnie jest wybor od koncowek wiertarkowych z filcu, az do pasty polerskiej o dwoch rodzajach twardosci. Jak nie masz Castoramy to poszukaj na jakims lokalnym bazarze/ gieldzie itp. Pozdrowki :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Mam castorame i wielkie G tam mają. Kupilem tam jedynie kostki polerskie (set twarda i miekka). Ale nakladek zadnych nie maja ... po bazarach smigalem tez nic nie kupilem. Dzwonilem do wszystkich sklepów z materialami do lakierowania i moze moze w jednym cos da sie zlatwic ale to o 16 sie wyjasni. Jak ma ktos jakis naiar na sklep w Szczecinie albo jakis w necie to dajcie znac :clap: wielkie dzieki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi