dani472 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam Mam do sprzedania silnik z junaka jest to przejściówka M 07/10 silnik przeszedł kapitalny remont został w nim zrobiony wał ( regeneracje przeprowadził Paweł Gołoty czyli jest zrobione na łożysku w koszyczku ) poza tym posiada nowy tłok i cylinder po szlifie, zastały wymienione w nim wszystkie łożyska i simmeringi jak i o-ringi poza tym są nowe laski popychaczy nowe uszczelnienia magistrali olejowej są zamontowane nowe tarcze sprzęgłowe i jeszcze parę innych części tak wiec w silniku jest trochę nowych części, poza tym zostały dotarte zawory, silnik po remoncie był tylko parę razy odpalany i nie był zamontowany w żadnym motocyklu Tu linki do filmików jak działa: jak ktoś chce to mogę przesłać fotki silnik sprzedaje bez iskrownika, prądnicy i gaźnika moje gg: 3038791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi