Damiano_2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam, mam problem ponieważ zrobiłem czyszczenie gaźników w Kawasaki ZX9R i zamontowałem je w motocyklu do synchronizacji jednak po odpaleniu okazało się że nie pracuje 1 i 3 przepustnica podciśnieniowa. Rozbierałem już i sprawdzałem kilka razy gaźniki i dalej nie wiem co to powoduje dlatego szukam pomocy na forum. Zapomniałem dodać że przed wymontowaniem gaźników nie sprawdziłem ich pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam, mam problem ponieważ zrobiłem czyszczenie gaźników w Kawasaki ZX9R i zamontowałem je w motocyklu do synchronizacji jednak po odpaleniu okazało się że nie pracuje 1 i 3 przepustnica podciśnieniowa. Rozbierałem już i sprawdzałem kilka razy gaźniki i dalej nie wiem co to powoduje dlatego szukam pomocy na forum. Zapomniałem dodać że przed wymontowaniem gaźników nie sprawdziłem ich pracy. Pozdrawiam Zacznij od sprawdzenia membran. Czy one tam jeszcze są i w jakim stanie. Możliwe że są podarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Temat już nieaktualny okazało się ze pojawiły się nieszczelności miedzy korpusem gaznika a pokrywkami. Wszystko zostało uszczelnione i pracuje jak należy. Dziękuje i pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi