asterix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witajcie, w sobotę 24 kwietnia od 14:00 startuje Motorista PeteStopBar Akurat żeby zawinąć do nas po paradzie z okazji otwarcia sezonu :) Przybywajcie więc tłumnie koniecznie z dobrymi humorami postaramy się zapewnić Wam dobrą rozrywkę :-) Piwo jest, Muzyka też, a do Klimatu potrzeba nam tylko Was !!! Będzie grill, muzyka na żywo i motocyklowy DJ, przedłużymy godziny otwarcia salonu, a dla chętnych na zakupy zaproponujemy dodatkowe otwarciowe promocje. Jak dojechać do nas z pewnością wiecie http://www.motorista.pl/kontakt, Aby wrócić przydatna może być pętla autobusowa "Bródno Podgrodzie" po drugiej stronie Trasy Toruńskiej, na którym zatrzymują się 114, 127, 414, 169, 202, 500, 506. Dla tych co mają "słabą silną wolę" jest możliwość pozostawienia motocykla na noc i odebranie go następnego dnia rano (oczywiście możliwe to będzie nie tylko w dniu otwarcia ;-) ) Mam nadzieję do zobaczenia! Pozdrawiam Przemek Motorista P.S. SPAM to informacja nikomu nie potrzebna. Mam nadzieję, że ten mail to bardziej: a) przydatna informacja dla motocyklistów zastanawiających, gdzie się przejechać po stolicy b) trochę nachalne zaproszenie do baru ;-), ale mam nadzieje też przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi