suzak Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania Opla Vectr kombi 1997 r 2.0 DI bardzo oszczędny!! - rocznik 1997 -2 właściciel 1 znajomy niemiec, w polsce od 23 grudnia 2001r - przebieg 225tys km -Wyposażenie: 2x el szyby i lusterka 2xpp ABS RM + 6 głośników roleta + kratka bagażnika klimatyzacja sprawna dobrze chłodzi centralny zamek + immobilizer +pilot Alufelgi 15 " Dodatkowo Zmienione podświetlenie wewnątrz na niebieskie dodatkowe podświetlenie bagażnika chromowana listwa na klapie przyciemnione 2 boczne szyby z atestem ok 400 km temu Wymieniony olej GM 10/40 filtr paliwa,powietrza, oleju Stan auta środek mogę śmiało powiedzieć jest w stanie idealnym - żadnych przetarć plam.... Nie jedno auto z przebiegiem 100 ttyś km mogło by pozazdrościć takiego wnętrz. W samochodzie nigdy nigdy nie palił papierosów! środek czysty i pachnący bo bardzo sobie to cenię :) Karoseria Stan lakieru ideał -w 98%, ładny błyszczący nie porysowany. Do jego konserwacji od kilku lat używam mleczko DRACO. autko garażowane ale przyznam że ruda pojawiła sie na progu od wewnętrznej strony przy prawych - nic groźnego - widać na zdjęciu lekkie przebarwienie. Podwozie zdrowe ponieważ co 2 lata konserwowałem je środkiem do konserwacji podwozia ( tak profilaktycznie co chyba ma znaczenie jak widać) :) Silnik Nie ma do jego pracy żadnych zastrzeżeń turbina zdrowa Autko można sprawdzić gdzie tylko kto chce nie ma nic do ukrycia. W garażu ma kanał więc autko można obejrzeć z każdej strony :) Cena 9200 do negocjacji gg 4741767 lub PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi