Redskin Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 15.05.2010 VII Rajd Pękniętej Gumy, Szczecin. Organizator: Moto-Klinika, tel.: 0-505 225 456 - Redu, wpisowe 20zł (motocykle zabytkowe gratis), 2 trasy : OFF + ON road , START : Moto-Klinika ul.Wadowicka 2 , 71-392 Szczecin jest miejsce do rozbicia namiotów lub nocleg we wlasnym śpiworze w Moto Club Prowizorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 bydem i jo - etezeta raz , dwa , czy :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 juz niedlugo! szykujta sprzęty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutnatrajce Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sprzęcik jeszcze ciepły czeka żeby zaorać Szczecin !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Sprzęcik jeszcze ciepły czeka żeby zaorać Szczecin !!! no ja myślę że wpadniecie i zaoracie nie tylko okolice szczecina ale i..... [niespodzianka] gwarantuję Wam że trasa będzie równie fajna jak Wasza (a nawe fajniejsza bo wy nie macie ... [niespodzianka] ) więcej nie powiem. Także dupy w troki i przybywać mi tu licznie :) ps. Kogut ,jak chcesz to podeślemy Wam ślad na GPS którym jechaliśmy do Was offem jak będzie wam mało kurzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur2 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Namawiam kompanów, jak chociaż jeden się zgodzi + kierowca to wpadniemy :icon_mrgreen: Poniedziałek - wtorek dam ostateczną odpowiedź :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Namawiam kompanów, jak chociaż jeden się zgodzi + kierowca to wpadniemy :icon_mrgreen: Poniedziałek - wtorek dam ostateczną odpowiedź :wink: nie dawaj odp tylko przybywaj, nie robimy zapisów - liczymy że bedziecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutnatrajce Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) no ja myślę że wpadniecie i zaoracie......... Prawdopodobnie zapakujemy kilka sprzętów w większy samochód i przykulamy się na leniucha , komu by się chciało jechać tyle kilasów :icon_mrgreen: pees . dajcie jakiś kontakt telefoniczny , mój nr 697 770 310 Edytowane 8 Maja 2010 przez kogutnatrajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Trasa ma ok 140 km i dostarczy wam niezapomnianych wrażen wiedzie ogolnodostepnymi drogami nieutwardzonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 telefonos 505-225-456 24h (prawie, ale dzwoń od 9:00 ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutnatrajce Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Macie jakieś miejsce , żeby zostawić samochody z przyczepami ? W miarę bezpieczne ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torak Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A start o 10.oo? Bo jakoś nie widzę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 start o 10tej ale lepiej byc chwile przed 10tą - można być też i po.. ogólnie puszczamy do ok 12, miejsce na auta i lawety jest (dogadamy to na miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi