siemacotam Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam, Mam na sprzedaż spodnie firmy Utika jeżdżone prze ze mnie końcówkę zeszłego sezonu, rzadko używane. Spodnie są w stanie bardzo dobrym, nie miałem w nich żadnego ślizgu ani innego incydentu, w komplecie są ślizgacze - nie użyte ani razu. Na życzenie mogę przesłać fotki. Byłem w nich może w 4 dłuższych trasach, wygodne, nie są przepocone. Chcę za nie 270zł. Cena oczywiście do negocjacji. Tu jest link z opisem spodni i zdjęciem: http://www.burak.pl/?run=PageOffer&Wyszuki...Offer_sklep=390 Naprawdę polecam. Ze względu na cenę i na ich stan. Pozdrawiam. kontakt: kom. 660 67 69 06 mail: [email protected] Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez siemacotam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 popraw link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi