tato81 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam Potrzebuje informaji jakie dokładnie kola powinny być do Hondy cb 750 four, rocznik '74. Mam mała ksiżeczkę serwisową która najprawdopodobniej opuszcza fabryke z motocyklem. Tam wyczytałem że przód 19, a tyl 18. Prawda to? Mam mozliwośc kupienia felgi 1,85-19. Podobno pochodzi walsnie z Hondy cb750 four (tak tez wygląda) ale czy to wlaściwa felga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam Potrzebuje informaji jakie dokładnie kola powinny być do Hondy cb 750 four, rocznik '74. Mam mała ksiżeczkę serwisową która najprawdopodobniej opuszcza fabryke z motocyklem. Tam wyczytałem że przód 19, a tyl 18. Prawda to? Mam mozliwośc kupienia felgi 1,85-19. Podobno pochodzi walsnie z Hondy cb750 four (tak tez wygląda) ale czy to wlaściwa felga? Tu zerknij............ http://www.cbfourclub.de/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tato81 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Na wskazanej stronce znalazłem że koło przednie (jednakże w modelach K0-K2) powinno mieć wymiar; 3.25-19 S (4PR). Rozumiem przez to że 19 cali ma obwód obręczy, zaś 3,25 cala ma szerokośc felgi ( czyli jakieś 8,25cm ) Czy dobrze to odczytuje? Dopytuje bo musze dokupić przednią obręcz, i nie chce żeby mi ktoś kit wcisnoł i sprzedał nie to co trzeba. No ale pojawia sie jeszcze pytanie czy model K4 miał ten sam rozmiar felgi co modele K0-K2, bo tylko o tych modelach znalazlem informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi