Mama Damianka Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Damian czeka na 1% twojego podatku, dzięki któremu będzie mógł wyjechać na rehabilitację Fundacja Dzieciom ”Zdążyć z Pomocą” KRS 0000037904 Damian Lackowski http://www.dzieciom.pl/34 http://pomagamy-dzieciom.net/damian-lukasz-lackowski Czasami w pogoni za codziennośćią , zapominamy że nasza "normalna" codzienność , dla kogoś innego może być tylko marzeniem... Mieszkamy na wsi. Chciałabym prosić o pomoc ludzi o wielkim sercu, aby zechcieli wyciągnąć rękę i wesprzeć mnie w leczeniu. Każda wpłacona na subkonto złotówka to ogromna pomoc i wsparcie, to krok naprzód i ogromna nadzieja na poprawę zdrowia. Błagam o każdą pomoc - materialną lub rzeczową. Dotychczas w miarę możliwości starałem się korzystać ze wszystkich możliwych form usprawniania, byłem leczony w Specjalistycznym Szpitalu Kompleksowej Rehabilitacji i Ortopedii Dziecięcej "Górka" w Busku Zdroju, Ośrodku Rehabilitacji i Hipoterapii "MAGDALENKA" w Wiatrowie , Ośrodku Leczniczo-Wypoczynkowym w Polańczyku oraz Ośrodku rehabilitacji ,,ANASTAZJA” w Mielnie. Po każdym pobycie można zauważyć dużą poprawę. Bardzo dobrze odbieram zmianę klimatu, co mobilizuje mnie do ćwiczeń i walki z własną chorobą. Obecnie jest możliwość wyjazdu na turnus rehabilitacyjny w ośrodkach w Polańczyku, Darłowie i Mielnie. Koszt każdego turnusu to ok. 4 000 -13 900 zł. Moja mama nie jest w stanie sama zebrać odpowiednich środków na turnus, rehabilitację i przystosowanie mieszkania do moich potrzeb, wiec zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Są duże szanse na poprawę stanu mojego zdrowia, a brak fachowej rehabilitacji ogranicza je. PODAJE DOKŁADNY ADRES SERDECZNIE ZAPRASZAM BY POZNAĆ DAMIANKA OSOBIŚCIE I ZOBACZYĆ ŻE TO NIE PRÓBA WYŁUDZENIA A NAPRAWDE BŁAGANIE O POMOC DLA MOJEGO SYNA DAMIANA Pozdrawiam serdecznie, ILONA LACKOWSKA UL. DŁUGA 77 89-652 ŁĄG Tel. 667146911 Każdego, kto zechciał by pomóc, proszę o wpłatę - nawet najmniejszą- na konto fundacji FUNDACJA DZIECIOM "ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ" UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA PEKAO SA I O/WARSZAWA 75 1240 1037 1111 0010 0957 3199 Z DOPISKIEM: DAROWIZNA NA LECZENIE I REHABILITACJĘ DAMIANA LACKOWSKIEGO Czymże jest drzewo bez liści ? Czymże jest niepełnosprawny bez nadziei ? Odbiera mu się wszystko Czy tak być powinno ? Gdzie przyjaźń ? Gdzie zrozumienie ? Odrzucony na bok im tylko zawadza . O nie ! Każdy zwłaszcza on ma równe prawa . To on poznał smak cierpienia To on został zraniony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mama Damianka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam wszystkich bardzo gorąco chciałam bardzo serdecznie zachęcić do udziału w aukcji charytatywnej na allegro http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4369771 Od 1 lipca bardzo dużo przedmiotów wspaniałe komplety a wszystkie pieniążki przeznaczone na turnus rehabilitacyjny dla Damianka . Mam też propozycje by odwiedzić nas i poznać Damianka osobiście . Było by nam bardzo miło sezon na Motor wycieczka w nasze strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi