Skocz do zawartości

Hyosung ST 700 i

ks-rider
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lefthandy

Sprzęcik jest w pytę. A 240 kilo to nie jest jakaś znowu straszna masa. W Stanach kosztuje 24 000 PLN, w przeliczeniu, a w Europie ponad trzy dychy.

Sorka, nie doczytałem :lalag: ale i tak mnie ten silnik nie zachwyca. 62KM przy 8000(!) obr/min w armaturze :icon_razz:

To porównaj sobie te osiągi z przezajebistą Chądą Szadoł.

Edytowane przez Lefthandy

• 2 tygodnie później...

Fazzi, podwórkowy kaskaderze... gdyby nie HD, to byś dziś na Drakstarze nie siedział :D

boa idz dyskutowac ze swoim kolega fachowcem na piesiole.pl

Zamiast kogos obrazac uzyj jakiegos argumentu i prosze cie nie wmawiaj ludziom ze to ze japonia i chiny lub korea leza w azji oznacza ze produkowane motocykle w tych krajach sa rownie dobre.

Moze pokazesz mi model jakiegos chinskiego lub koreanskiego motocykla na ktorym ktos sciga sie w powaznych zawodach na torze lub np na rajdzie paryz dakar.

A jesli chodzi o HD to juz w latach 50 byli bliscy bankructwa, bo nie potrafili sprostac konkurencji gdyz amerykanie woleli triumphy, BSA czy nortony i gdyby nie uznali ze wyscig techniczny nie ma sensu i nie postawili na rozdmuchanie image firmy oraz robienie z niego na sile symbolu ameryki to podzielili by los indiana ktory zbankrutowal w 1953 roku. Do dzisiaj HD sprzedaje image i harleyowski styl zycia robiac genialne czapeczki i rozne gadzety lecz nie motocykle.

Jak dla mnie jest dzis wiele marek z poza japonii zaslugujacych na ogromny szacunek ale sa to m.in Moto Guzzi, Triumph, Ducati czy BMW ale na pewno nie HD i nie wmawiaj mi ze dzieki nim mam na czym jezdzic.

• 2 lata później...