Boa Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Chyba HONDA :biggrin: Nieee, nie może być :icon_exclaim: No co Ty :icon_question: :icon_exclaim: :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Sprzęcik jest w pytę. A 240 kilo to nie jest jakaś znowu straszna masa. W Stanach kosztuje 24 000 PLN, w przeliczeniu, a w Europie ponad trzy dychy. Sorka, nie doczytałem :lalag: ale i tak mnie ten silnik nie zachwyca. 62KM przy 8000(!) obr/min w armaturze :icon_razz: To porównaj sobie te osiągi z przezajebistą Chądą Szadoł. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Fazzi, podwórkowy kaskaderze... gdyby nie HD, to byś dziś na Drakstarze nie siedział :D boa idz dyskutowac ze swoim kolega fachowcem na piesiole.pl Zamiast kogos obrazac uzyj jakiegos argumentu i prosze cie nie wmawiaj ludziom ze to ze japonia i chiny lub korea leza w azji oznacza ze produkowane motocykle w tych krajach sa rownie dobre. Moze pokazesz mi model jakiegos chinskiego lub koreanskiego motocykla na ktorym ktos sciga sie w powaznych zawodach na torze lub np na rajdzie paryz dakar. A jesli chodzi o HD to juz w latach 50 byli bliscy bankructwa, bo nie potrafili sprostac konkurencji gdyz amerykanie woleli triumphy, BSA czy nortony i gdyby nie uznali ze wyscig techniczny nie ma sensu i nie postawili na rozdmuchanie image firmy oraz robienie z niego na sile symbolu ameryki to podzielili by los indiana ktory zbankrutowal w 1953 roku. Do dzisiaj HD sprzedaje image i harleyowski styl zycia robiac genialne czapeczki i rozne gadzety lecz nie motocykle. Jak dla mnie jest dzis wiele marek z poza japonii zaslugujacych na ogromny szacunek ale sa to m.in Moto Guzzi, Triumph, Ducati czy BMW ale na pewno nie HD i nie wmawiaj mi ze dzieki nim mam na czym jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Czy przez dwa lata od ostatniego postu ktoś zakupił ST700 i mógłby opisać to moto.Co innego testy w czasopismach, a co innego użytkownik. Sam posiadam GV 650 i jestem ciekaw opini o ST7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi