ROZI Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 :banghead: wiedza to podstawa :buttrock: jak tam :crossy: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 :crossy: szkoda że nikt się nie zdecydował pogoda nad Soliną była piękna, polatałem po winkielkach tylko w drodze powrotnej trochę zlało ale nowe doświadczenie w deszczu nabyte :icon_biggrin: Zapraszam wyjazd w następną niedzielę Krasiczyn i okolice :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerider Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 :crossy: szkoda że nikt się nie zdecydował pogoda nad Soliną była piękna, polatałem po winkielkach tylko w drodze powrotnej trochę zlało ale nowe doświadczenie w deszczu nabyte :icon_biggrin: Zapraszam wyjazd w następną niedzielę Krasiczyn i okolice :cool: a po Krasiczynie wpadnijcie do nas do Błażowej na 14 zapraszam. http://img339.imageshack.us/img339/8324/scan0001s.png będzie kiełbaska i pivo dla pasażerek oczywiście :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 :crossy: ktoś chętny na niedzielny wyjazd jak będzie pogoda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzoz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich, jestem nowy, niedawno zakupilem shadow vt 600 94' i chetnie przylacze sie na jakiej przejazdzki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) cześć zapowiada się ładna pogoda na weekend trzeba zaplanować niedzielę może winkle Krasiczyn i pstrąg nad Soliną :crossy: ktoś chętny Edytowane 10 Czerwca 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam Szkoda że brać motocyklowa z podkarpacia mało aktywna :icon_rolleyes: w niedzielę zaliczyliśmy jurę krakowsko-częstochowską, pogoda się udała, wyjazd SUUUUPER Trafiliśmy na imprezę BP w Krakowie, niezły pokaz stuntu MOŻE NASTĘPNYM RAZEM KTOŚ SIĘ ZDECYDUJE :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslawpas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 hej, mieszkam w wawie ale jestem z Podkarpacia. Dokladniej z okolic Błażowej. Najladniejsze trasny na moto sa wlasnie na podkarpaciu. Ale nie znam zadnego motocyklisty stamdad. Wiec jak przyjade do domu to nie mam z kim jezdzic. Bede sledzil to forum. Moze kiedys uda sie spotkac i polatac. Pozdrawiam Wieslaw hej, mieszkam w wawie ale jestem z Podkarpacia. Dokladniej z okolic Błażowej. Najladniejsze trasny na moto sa wlasnie na podkarpaciu. Ale nie znam zadnego motocyklisty stamdad. Wiec jak przyjade do domu to nie mam z kim jezdzic. Bede sledzil to forum. Moze kiedys uda sie spotkac i polatac. Pozdrawiam Wieslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 hej, mieszkam w wawie ale jestem z Podkarpacia. Dokladniej z okolic Błażowej. Najladniejsze trasny na moto sa wlasnie na podkarpaciu. Ale nie znam zadnego motocyklisty stamdad. Wiec jak przyjade do domu to nie mam z kim jezdzic. Bede sledzil to forum. Moze kiedys uda sie spotkac i polatac. Pozdrawiam Wieslaw Cześć Wiesław jeśli tylko zaglądniesz daj znać :crossy: co do tras masz rację tylko znamy je "jak własną kieszeń przed pierwszym" chciało by się coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslawpas Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Czesc, Nie wiem dokladnie kiedy rpzyjadaw chyba dopiero w lipcu. No wlasnie bardzo dobrze znam ta swoja kieszen, bo jest przed pierwszym... A W Strzyziwie bedzie moto sobotka, kiedys bylem na zlicie w Gwozicy na poloanie obok lasu. Bardzo mi sie podobalo. Nie wiem czy to ta sama impreza czy inna. Wieslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi