ROZI Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich głównym celem tematu są ustawki na szybkie wspólne wyjazdy :crossy: Ktoś musi być pierwszy, więc wyjazd Solina polatać po pętli w niedzielę kogoś interesuje? Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuusssss Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 mala czy duza?jakis konkretniejszy plan czy spontan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 mala czy duza?jakis konkretniejszy plan czy spontan? Rozi ja myślałem że w Niedziele zrobimy Traskę Rzeszów Krasiczyn Zagóż Rzeszów. :P Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Rozi ja myślałem że w Niedziele zrobimy Traskę Rzeszów Krasiczyn Zagóż Rzeszów. :P :icon_question: w tą niedzielę to ty kałamarz jesteś :banghead: JEŚLI MASZ CZAS W TĄ NIEDZIELĘ JEDZIEMY NA KRASICZYN ZE MNĄ JAK Z DZIECKIEM ZA RĄCZKĘ I NA MOTOR :notworthy: CZY KOLEGA MANIUUSSSSS REFLEKTUJE NA TAKI WYJAZD??? MOŻE JESZCZE KTOŚ CHĘTNY????? Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 W tą niedzielę chyba skoczę do Częstochowy, ale takie ustawki mi się podobają :bigrazz: . Jak jest plan to już połowa sukcesu - druga połowa to ekipa :biggrin: . Ważne by się nie kręcić po mieście bo szkoda na to czasu i nerwów. Do zoba na ustawce. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuusssss Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 jutro powinienem wiedziec,bo nie jest to zalezne tylko od mojej checi;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 W tą niedzielę chyba skoczę do Częstochowy, ale takie ustawki mi się podobają :bigrazz: . Jak jest plan to już połowa sukcesu - druga połowa to ekipa :biggrin: . Ważne by się nie kręcić po mieście bo szkoda na to czasu i nerwów. Do zoba na ustawce. Pzdr Też miałem chęć ale sobota odpadła a w niedzielę nie ma sensu :rolleyes: Pozdrowienia i na trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To właśnie w sobotę nie ma sensu. Parada też nie ma sensu bo szkoda sprzęta. Widok wpływających sprzętów do miasta i z miasta - bezcenny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To właśnie w sobotę nie ma sensu. Parada też nie ma sensu bo szkoda sprzęta. Widok wpływających sprzętów do miasta i z miasta - bezcenny. pzdr Kusisz Panie MYCIOR :icon_twisted: lecisz sam czy z ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Miała być ekipa, no ale teraz każdy kręci nosem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Miała być ekipa, no ale teraz każdy kręci nosem. pzdr A jedna Urodzil Się nowy Pomysł:d w Sobote lecimy z Rozim Do Zakopca bedziemy tam na godzine ok 18 mały prysznic i do Karczmy Niedziela rano pobudka i na motory:) Trasa Do Ustalenia. Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amcia Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Średnia prędkość jaka planowana? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Średnia prędkość jaka planowana? ;p 120-130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) Witam wszystkich proponuję niedzielny wyjazd nad Solinkę połączoną z konsumpcją pstrąga. Pisze się ktoś????????? Pogoda ma być :cool: jaka to się okaże :rolleyes: Edytowane 4 Maja 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Rozi ja odpadam zajęcia do 17:/ Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi