coming_home Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam, jestem zainteresowany cebulą - HONDA CB 500. Warszawa i okolice. po 1 - bezwypadkowa (każdemu może się moto na postoju przewrócić, chodzi mi o ślizg 300m po płytach z betonu :) ) po 2 - stan techniczny do sprawdzenia po 3 - zarejestrowana już w polsce Info via email [email protected] Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam, jestem zainteresowany cebulą - HONDA CB 500. Warszawa i okolice. po 1 - bezwypadkowa (każdemu może się moto na postoju przewrócić, chodzi mi o ślizg 300m po płytach z betonu :) ) po 2 - stan techniczny do sprawdzenia po 3 - zarejestrowana już w polsce Info via email [email protected] Tomek Szkoda, że tylko Wawa czy okolice, bo mam fajne moto do sprzedania ;) mojej przyjaciółki, która zdecydowała zaprzestać latania na jakis czas więc po co miałby sprzęt stać żeby go ruda podgryzała :bigrazz: CB 500 rocznik 1997, przyjechała z Niemiec kilka lat temu, tam miała małego szlifa (wgniecenie w baczku i ślad na chodnicy), generalnie mruczy i śmiga elegancko, pozostawiam do przemyślenia :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coming_home Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 N I E A K T U A L N E !!! 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi