Shakin Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam, Po przygotowaniach do sezonu złożyłem w końcu moją TDRkę, ale wynikła pewna sprawa... TDRę odstawiłem bo pewnego dnia zgłasła i zaczęła jakby "syczeć" z wydechu... Nie wiem jak to Wam wytlymaczyć, ale to coś w stylu strzału z wydechu, ale wypluwa tylko powietrze przy probie odpalenia. Opisze tylko tak mniej więcej co się stało 26.11 zrobiłem ok 60km... Jakoś jechał normalnie 27.11 jechałem do kumpla. Przez 1km jechał ok, a później zaczął zwlaniać, aż zdechł. Porobwałem go odpalić, rozrusznik kręcił itd, ale nie odpalał tylko wypuszczał powietrze z wydechu.... Sprawdziłem pierścienie - są.... Gaźnik po tym czyściłem też nic nie dało... Czy ktoś może ma jakiś pomysł co mógłbym zrobić z tym fantem? Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi93 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Sprawdź świecę (wypal lub wymień na nową) oraz zobacz czy jest iskra. Jak to zrobisz to daj znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Świeca niedawno wymieniana, iskra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Stawiam na problem z iskrą lub łapie lewe powietrze miałem tak jak mi strzelił simmering, posprawdzaj fajke instalacje, wszystkie kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 kolego simeringi;) tak miałem w Crce. jak padł ten od strony oleju to będzie bulgotać olej jak odkręcisz korek od wlewu.. a jak nie bulgocze to znaczy ze ten drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ale to mogło paść tak z dnia na dzień? Jednego chodził dobrze, zrobiłem te kilkadziesiąt kilometrów i nie działo się nic, a następnego dnia... dead ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 umnie w Cr tak było jeździłem troszke po lesie a na drugi dzień było tak z wydechu BUM! bum! aż rozerwało gume co łonczy dyfa z końcówką ;D wymieniłem simery i gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Aż tak ostro u mnie nie było ;] paliwo jest, iskra jest... A TDR chodzi tak -> www.youtube.com/watch?v=13CDI5uWPXs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi