Skocz do zawartości

Kawasaki KMX 125R. Tanio!!!

piter16l
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dzisiaj do sprzedania( bądz wymiana za coś ciekawego, jakiś ścigacz, itp) mam świetny motor typu cross Kawasaki KMX 125R. Motor spisuje się b. dobrze, bez awaryjny, osobiście nie robiłem w nim żadnych dużych przedsięwzięć bo nie było takiej potrzeby.

Jesli chodzi o jego zapalanie to pali bez większego problemu, nawet po długim postoju zapala od pierwszego kopnięcia. w skrzyni zalena olej Elf Sporti SRI 15W40, w dozowniku Castrol Power Racing 2t. akumulator dobrze trzyma prąd. wszystkie światła kierunkowskazy itp działają.W chłodnicy zalany jest płyn. Zawieszenie w bardzo dobrym stanie

Jak widać na zdjęciach jedna z owiewek z prawej strony jest lekko uszkodzona ( odłamał się kawałek plastiku).Założone są nowe kierunkowskazy( na zdjęciu jeden z nich jeszcze nie założony nowy) oraz dzwignie sprzegła i hamulca

Motor sprzedaje wraz z kufrem. v-max 130km/h

Kupiłem go 2 lata temu w Niemczech i posiadam na niego pełną dokumentacje. Mozliwość zarejestrowania Sprzedaję go ponieważ mam zamiar kupić coś o większej mocy!

Wiecej info pod nr tel 694-654-692 badz poprzez e-mail [email protected]. (Dzwonić po 15, ) Możliwość ugadania się co do mojej oferty

Dodaje link z allegro ze zdjęciami.

http://www.allegro.pl/item988360886_kawasa...duro_tanio.html