daszek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Kask AIROH SV 55 S kolor biały lakierowany. Rozmiar XL (61), waga 1,7kg. Zainstalowany oryginalny bluetooth. KIT AIROH W-CONN Sv55-S. (Wartość łączna kasku w chwili zakupu 1400zł.) Kask używany przeze mnie od wiosny 2008 roku do wiosny 2009 roku. Od wiosny 2009 roku leży na półce w domu (kupiłem sobie nowy). Kwota jaka mnie satysfakcjonuje to 600zł. Stan jak na zdjęciach, drobne rysy i obtarcia na całym kasku oraz na szybce. Nie przeszkadzają w użytkowaniu, ani nie ograniczają widoczności. Kask posiada wszystkie wymagane prawem atesty, produkowany jest we Włoszech. W PL zakupiłem u przedstawiciela w firmie Uhma-Bike w Warszawie. Bluetooth zainstalowany w kasku działa z telefonami komórkowymi oraz jako interkom kask-kask (Airoh). Wysyłka paczka pocztowa priorytetowa (15zł), po wpłacie na konto. Nie wysyłam za pobraniem, preferuję odbiór osobisty. BT działa, w sposób następujący (sprawdziłem - aktualnie): po sparowaniu urządzenia telefonować można przez wybieranie głosowe (na pewno działa z Nokią), odbierać rozmowy przez naciśnięcie przycisku na kasku. Przy nadchodzącym połączeniu słychać aktualnie ustawiony dzwonek z telefonu. Głośność reguluje się podczas rozmowy poprzez kolejne naciskanie przycisku, skala głośności wędruje do góry i w dół, i tak do wybranego poziomu. Dźwięk/głos w głośnikach jest bardzo wyraźny i można ustawić naprawdę głośno. Mikrofon działa bardzo dobrze, szumy są eliminowane. Zdjęcia TUTAJ w paczce (22 zdjęcia 61Mb) Zdjęcie kasku. Pytania? Pisz: [email protected] Cytuj zdroofko Daszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi