Doozer Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam Wczoraj przywiozłem swój motocykl do 100licy( TTR600), dzisiaj miałem okazję po raz pierwszy w życiu pojeździć motocyklem po Warszawie, z początku ta ilość aut trochę przeszkadza no ale powoli się ucze typowo ''miejskiej jazdy'' :) Tak myślałem, jeśli ktoś z was śmiga na tego typu motocyklu po wawie to można by się ustawić kiedys na jakis wypad, albo po miescie pojezdzic albo gdzieś poza, chociaż ja poki co tutaj nie znam tras. Oczywiście, nie żebym na wstępie eliminował właścicieli innych maszyn, ale wydaje mi się, że jesli ktos ma pod dupskiem 150 KM to średnia frajda jezdzic z kims kto ma 50, dlatego tytuł tematu jest jaki jest :) Pozdrawiam Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golw Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jeśli interesuje Cie jazda szutrami to mogę się dołączyć BIGiem, natomiast na bardziej Hardcorową jazdę zapraszam na http://forum.enduro-adventure.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi