mateusssz Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jak w temacie,poszukuje w dobrym stanie cebry:) cena to do 12000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlow10 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Hej Ja mam do sprzedania HONDĘ CBR 600F4 z 2000roku, cena jaką proponuję to 9900zł ale napewno się dogadamy jeżeli się zdecydujesz na nią. Jej stan określę śmiało na lepszy niż dobry. Przebieg 42000 km, lekko przerysowana owiewka (właściwie w 3 miejscach o średnicy 2-3 cm), ładne basowe brzmienie tłumika, przegląd ważny do kwietnia 2011 roku a ubezpieczenie do końca kwietnia następnego roku. Ja mieszkam w Chełmie woj. lubelskie, numeru gg nie posiadam a mój numer telefonu to 785-639-349. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi