p A q Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Znajomy sprowadzil ten motocykl z USA i poprosil mnie o pomoc w sprzedazy. Jesli macie jakies pytania to piszcie na maila do mnie [email protected] lub dzwoncie 888118837. Przejechalem sie kawalek tym motocyklem i wiem co w trawie piszczy. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1778390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cena zaporowa, nie wiem kto go łyknie za takie siano :) Powiedz co oprócz malowanych plastików? Bity czy przetarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No sam mu mowilem ze cene to troche wygorowal. Ogolnie jezdzi sie nim spoko ale ma kilka drobnych bolaczek. Pekniety plastik i dospawana nozka hamulca tylnego. Zobaczymy co sie bedzie dzialo, jak nikt nie bedzie chcial kupic to cena napewno bedzie sie obnizac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi