majkelpl Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Czy ktos cos wie o wypadku Barteza w Piasecznie ? Mial podobno bliskie spotkanie z debilna puszka i polamal sprzeta ... :banghead: http://picasaweb.google.pl/Mr.trabalski/Wy...eat=directlink# Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Czy ktos cos wie o wypadku Barteza w Piasecznie ? Mial podobno bliskie spotkanie z debilna puszka i polamal sprzeta ... :banghead: http://picasaweb.google.pl/Mr.trabalski/Wy...eat=directlink# Tak..jechałem za nim..Cały i zdrowy,tylko kostki na ręce obił... Miał duży fart i zimną krew mimo wszystko... Dzisiejszy dzień ( poza zdarzeniem na puławskiej) zaliczam do mega pozytywnych..Bawiłem się świetnie widząc cieszące się buźki małych i tych trochę większych... Może to będzie nasze coroczne rozpoczęcie sezonu... Oczywiście można więcej takich akcji-ja się pisze.. Pozdro all i dzięki Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez kojot17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Co tam się stało? Mam dużo zdjęć..pokaże Ci w czwartek... Kolo chciał skręcić w lewo(jakie to standardowe) My jechaliśmy puławską w stronę Piaseczna.. to chyba było na skrzyżowaniu puławskiej i okulickiego...Takie mega duże przed samym wjazdem do piaseczna... Facet zatrzymał się na chwile po czym ruszyl do przodu robiąc takiego kangurka,nie mógł sięzdecydować chyba..wyjechał wprost pod Moto Bartezaa. Moto uderzyło w auto...Bartez wyskoczył z niego i przeleciał nad autem,zatrzymując sie kilka metrów dalej.. wstał,otrzepał sie..cały i zdrowy..Moto zmasakrowane... Mniej więcej tak to wyglądało,chociaż zdjecia zobrazują Ci/Wam więcej.. Najważniejsze,że nic Mu sie nie stało..poza paluszkami WIna oczywiście autka... Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez kojot17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 http://picasaweb.google.pl/irena.gajczyk/D...tancin24042010# Dziękuję za wspaniały dzień i pozdrawiam! Oby więcej takich akcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Tak..jechałem za nim..Cały i zdrowy,tylko kostki na ręce obił... Miał duży fart i zimną krew mimo wszystko... No to gyt malina ze wszystko OK :lalag: Dobrze ze caly a moto ... sie wyklepie Panie Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Brawo dla ojca Dyrektora za organizację. Ja piszę się na kolejne tego typu akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logan1977 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam. W Konstancinie byłem dzieciaki woziłem. Wielkie brawa za organizację. Oby więcej takich pomysłów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 świetna impreza :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 wielki szacun dla roberto :notworthy: :clap: za organizacje oraz reszcie przybylych :crossy: , jak dla mnie byl to trafny wybor oby stalo sie to kontynuacja na nastepne otwarcia sezonow albo i czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ska109 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 organizacja, zabawa- SUPER ! mimo małych problemów technicznych z maszyną do waty cukrowej-> było świetnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 witam ;) oby jak najwiecej takich imprez dla dzieciaków :) ja sie pisze na nastepne :) pzdr dla wszystkich ktorzy byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja również chcę podziękować z całego serducha! Na takich akcjach byłam już wielu, ale nigdy nie było takiej zgranej i zaangażowanej ekipy jak wczoraj! Wielkie dzięki dla wujka, który dzielnie pilnował dzieciaków na zamkach, dla ciocio wujków, którzy opanowali do prefekcji kręcenie waty i wszytskim tym, którzy puszczając bańki, powrócili do czasów dzieciństwa! Bardzo serdecznie zapraszam 22 maja na kolejną akcję tym razem w domu dziecka w Falbogach:) Niedługo pojawi się kolejny temat:) A no i dziękuję za CRANK - zakochałam się w tym miejscu:) buziki FLORKOWA- ta ciocia z kolorową chustką:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Oj! Udało się :-) Dzięki wszystkim za zaufanie i wpłacenie pieniędzy. Jak widać dzięki temu udało się na prawdę dużo zrobić. Fajnie, że wszystkim się podobało. Fotki z mojego aparatu (nie wiem kto je robił, ja się do nich nie przyznaję, ale może ktoś bezie chciał mieć takie): http://picasaweb.google.pl/rflorkiewicz/2010kwi24# pozdro600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Kilka moich fotek ze spotkania z dziećmi :icon_biggrin: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 To była bardzo udana wizyta :clap: Dziękuję wszystkim, którzy wnieśli jakikolwiek swój wkład w to, aby ta impreza mogła przynieść dzieciakom tyle radochy. Dziękuję tym, którzy wpłacali pieniądze, za które zakupione zostały stroje dla drużyny piłkarskiej i sprzęt sportowy dla dzieciaków. Dziękuję tym, którzy przywieźli pluszaki, słodycze, książki i całą masę innych rzeczy... Dziękuję tym, którzy pomagali przy organizacji tej imprezy i tym, którzy czynnie spędzali czas z dziećmi. Dziękuję CRANKowi za pomoc w transporcie rzeczy i super koncert. Oddzielne podziękowania należą się dla restauracji Pizza Hut z Piaseczna za dostawę pizzy, oraz dla sklepu Decathlon Targówek, który udzielił nam rabatu przy zakupach. Przekazuję też podziękowania dla Was wszystkich od dyrekcji i wychowawców Domu Dziecka w Konstancinie. Oni również byli pod wielkim wrażeniem tych odwiedzin i wszystkich atrakcji. A teraz sprawy formalne :cool: zebraliśmy 2481 PLN na sprzęt sportowy wydaliśmy 1895 PLN nadruki na koszulkach 90 PLN soki, napoje, woda 220 PLN Pozostało 276 PLN - i te pieniądze przekazane zostaną na kolejną akcję z wyjazdem do DD. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję :wink: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi