Aaron Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam zamiar kupić virago 1100 r.1996 po tuningu....cena 21 000 pln....ma daleko wysunięty widelec...Jakie są plusy i minusy? Zależy mi luzie i bezpieczeństwie!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaron Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Chyba wiem o jaki motorek CI chodzi, normalnie [shadow=red:fc60ae0aec]miodzio[/shadow:fc60ae0aec] :mrgreen: ;) Prawdopodnie bedzie sie ch*j*wo prowadzil w zakretach, ale co tam! Chopper jak marzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 daj se spokuj z jakimis wynalazkami kup normalna viróweczke ja mam 1100 i nie mam zamiaru nic zmieniac w zawieszeniu kładziesz sie na niej jak chcesz pewnie sie trzyma a po jakis przerubkach nie wiadomo zreszta aby zmienic kat gówki ramy trza troszeczke obliczen geometri podwozia aby to sie dobrze prowadziło a kto to robił nie wiesz ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi