Gość Tapir Opublikowano 5 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jeśli chodzi o dbanie, to gdy mój Ogar, albo K-750 są urypane błotem, to mnie krew zalewa. Więc myje moje sprzęty na bieżąco i choćby nie wiem co, nie jeżdżę w czasie, ani po deszczu. Kumple nabijają się ze mnie, że jestem taki czyścioch :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 5 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2002 masz moze foto swoich sprzetow??jak tak to podeslij mi albo walnij na forum :D !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 5 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2002 Bartosz. Na razie nie jeżdżę bo sprzęta rozbiłem. Był to śliczny Simson S 51. Mam zamiar kupić chopperka. Myślałem o Suzuki Gn (ale sie rozmyśliłem - szkoda kasy i czasu na A1). Potem o Rycerzu (ale on mały jest). Chyba to Aprilia Red Rose 50 będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 6 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 Widze, ze zrobiliscie sobie z tego temata temat pt "Jak dbasz o swój sprzent" hehehe :D Jeśli jush jest tak jak jest to ja powiem może ze o swojego simsonka nie dbam za bardzo (nie chce mi sie), ale mam brata(ciotecznego) co swojego simsona SR50 dekoruje codziennie czy lato czy jesień czy burza czy deszcz :)Dekoruje go jakimis płytami maskotkami i wyglonda nawet...... do chrzanu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 7 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2002 NO MOZE TROCHE ZBOCZYLISMY Z TEMATU ALE NO COZ JA O SWOJEGO DBAM BO PO PROSTU LUBIE SIE BAWIC PRZY MOTOCYKLU, SAMOCHODZIE I WOGOLE:-) JAKBYM MIAL JAKAS MOZLIWOSC DOBREJ PRACY PO SAMOCHODOWCE TO PEWNIE BYM TAM POSZEDL ALE MOJ KOLEGA SKONCZYL I TAK JEST NIE W SWOIM ZAWODZIE A WIEDZIE MU SIE JAK TO TERAZ WSZYSTKIM :D TAK WIEC ZOSTAJE TYLKO JAKO HOBBY ALE I TAK TO BARDZO LUBIE:-)POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 7 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja tam mojego ogara czyszczę jak tylko zobaczę, że jest bruny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tapir Opublikowano 8 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 masz moze foto swoich sprzetow??jak tak to podeslij mi albo walnij na forum :D !!!! Chodziło ci o moje sprzęty :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 10 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2002 no chyba tak tak wlasciwie kazdy moglby umieszczac link do stronki gdzie jest foto z jego maszyna a jak nie ma to identycznej a jak nie posiada sprzeta to trudno:-) :oops: (SORRY ZE DOPIERO TERAZ ALE JESTEM CHORY(TEMPERATURA) JEZDZILEM NA MROZIE HAHAHAHHA :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 10 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ja na karte zdawałem w 98 roku :-) ................ na Ogarku 205, hmm powiem Ci ze 1 osoba nie zdała, ale na Ogarku ósemke sie suer robiło........a testy hehe policjant mi pokaza znak ja swoimi zdaniami powiedziałem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 17 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2002 A u mnie w budzie była dupa bo się motoryna zagrzała i kaput! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 ja robilem w szkole,facet siedzial,puscil nam film o pierwszej pomocy i dal testy(bylem wykuty bo mi zalezalo).mielismy ksiazki na lawce i powiedzial ze jezeli ktos czegos nie umie to niech sobie zobaczy w ksiazce.zdalem tes bez sciag,mialem wszystko dobrze!!!!!wyszlismy na plac i dal nam rower,wsiadlem i powiedzial ''wystaw prawa reke'' wystawilem i zDALEM!!!TERAZ POMYKAM NA APRILII RS 50POZDRAWIAM!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi