Skocz do zawartości

Karta motorowerowa

QvEEr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o dbanie, to gdy mój Ogar, albo K-750 są urypane błotem, to mnie krew zalewa. Więc myje moje sprzęty na bieżąco i choćby nie wiem co, nie jeżdżę w czasie, ani po deszczu. Kumple nabijają się ze mnie, że jestem taki czyścioch :D

Bartosz. Na razie nie jeżdżę bo sprzęta rozbiłem. Był to śliczny Simson S 51. Mam zamiar kupić chopperka. Myślałem o Suzuki Gn (ale sie rozmyśliłem - szkoda kasy i czasu na A1). Potem o Rycerzu (ale on mały jest). Chyba to Aprilia Red Rose 50 będzie...

Widze, ze zrobiliscie sobie z tego temata temat pt "Jak dbasz o swój sprzent" hehehe :D Jeśli jush jest tak jak jest to ja powiem może ze o swojego simsonka nie dbam za bardzo (nie chce mi sie), ale mam brata(ciotecznego) co swojego simsona SR50 dekoruje codziennie czy lato czy jesień czy burza czy deszcz :)Dekoruje go jakimis płytami maskotkami i wyglonda nawet...... do chrzanu :D

NO MOZE TROCHE ZBOCZYLISMY Z TEMATU ALE NO COZ

JA O SWOJEGO DBAM BO PO PROSTU LUBIE SIE BAWIC PRZY MOTOCYKLU, SAMOCHODZIE I WOGOLE:-)

JAKBYM MIAL JAKAS MOZLIWOSC DOBREJ PRACY PO SAMOCHODOWCE TO PEWNIE BYM TAM POSZEDL ALE MOJ KOLEGA SKONCZYL I TAK JEST NIE W SWOIM ZAWODZIE A WIEDZIE MU SIE JAK TO TERAZ WSZYSTKIM :D

TAK WIEC ZOSTAJE TYLKO JAKO HOBBY ALE I TAK TO BARDZO LUBIE:-)

POZDRAWIAM

• 1 rok później...

ja robilem w szkole,facet siedzial,puscil nam film o pierwszej pomocy i dal testy(bylem wykuty bo mi zalezalo).mielismy ksiazki na lawce i powiedzial ze jezeli ktos czegos nie umie to niech sobie zobaczy w ksiazce.zdalem tes bez sciag,mialem wszystko dobrze!!!!!

wyszlismy na plac i dal nam rower,wsiadlem i powiedzial ''wystaw prawa reke'' wystawilem i zDALEM!!!

TERAZ POMYKAM NA APRILII RS 50

POZDRAWIAM!!!

:twisted: