JOAŚKA Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 WITAM! Za dwa tygodnie Wielkanoc zapraszam więc Szanowne Grono Motocyklstów na Jajeczko ,które organizujemy na Naszym ranczo w sobotę 27 marca o godz. 19.00. Będzie mi niezmiernie miło gościć Was na tymże spotkaniu. Czy są chętni? Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Życzenia Wielkanocne z Bardzo Dzikiego Wschodu !! http://www.gratka.pl/zyczenia/?token=ee2d5...dc0da3a73e0553c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Anisku jakie piękne życzenia. To i ja pożyczę ...dużo pisanek....dużo żarcia.....no i niezależnie od świąt dużo browarka i pięknych kobiet przy boku (tudzież w innych miejscach) heyah :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Anisie! No doprawdy jestem wzruszona - jaki śliczny i słodki z Ciebie króliczek:) Wszystkim smaczengo jajca i ładnej pogody na świąteczna przejażdźkę życzą Pavsony :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Życzę Wszystkim spokoju,radości i słońca. Oby każdego dnia na niebie świeciło. Oby w Waszym życiu zawsze było. Wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :icon_biggrin: Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi