ostell Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam! :notworthy: Posiada może ktoś takie spodnie, przetestował i może się podzielić opinią? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Miałem zamiar kupić z Held (tak jak mam buty), ale stwierdziłem że ze skóry będzie odpowiedniejsze. Często mają z tej firmy, podobne na zlotach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostell Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 kupiłem, jak ktoś będzie zainteresowany opinią to narazie taka: -210 km ciągłej jazdy w dzień, -120 w nocy z przerwą - bez deszczu wniosek; podpinka nadaje sie na gnój pod ogórki- w słońcu przygrzanie, spocenie, później efekt nieprzyjemnego chłodu i klejenia. Wywaliłem ją bo o niebo lepiej sprawdzają się dobrej klasy sprawdzone w różnych warunkach kalesony termoaktywne. Spodnie do chodzenia bardzo wygodne, mozna iść na imprę, podczas jazdy też super, zero przewiewu i pocenia (po wy...wyżej opisanej podpinki), także narazie jestem zadowolony, zobaczymy jak w deszczu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi