qunio Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zawory tam są na szklankach, czy regulowane? Cześć hmm no są regulowane płytkami - płytki pod szklankami. Napinacz cofający sie pod dużym obciążeniem innej teorii nie mam i go w najbliższej przyszłości zastępie mechanicznym bo nie bede sie stresował na torze że mi łańcuch przeskoczy. Tylko dostać taki napinacz w Polsce to raczej niemożliwe ale coś wykombinuje. Pozdro Cytuj SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qunio Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam sprawa wyjaśniona także sie podziele jakby ktoś miał taki problem ze sprzętem. To jednak napinacz i wcale nie jest taki zajebisty nie dośc że są śledy na trzech ząbkach żę sobie przeskakiwał to jeszcze urwał sie kawałek nitu z jednej strony na którym trzyma się głowką napinacza która dociska ślizg. Założyłem fabryczny co wsumie było droższym rozwiązaniem niż zakup mechanicznego, ale com uczynił tom uczynił. Następny bedzie mechaniczny chociażbym go musiał z księżyca sprowadzać. Aha łańcuch rozrządu to w tym motocyklu prawdopodobnie nie skończy sie przed silnikiem bo napinacz był o niecałe pół zakresu wysunięty a i tak wątpie że od nowości przeskoczył więcej niż te 3 ząbki - motocykl używany ostro plus tor. Pozdrawiam Cytuj SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi