dukat1100xx Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 WITAM PANOWIE MAM TAKIE PYTANIE CZY JEST JAKAS RÓŻNICA POMIEDZY RAMAMI Z CBR 1100 XX Z ROKU 1997 A 2000 R ,PYTAM PONIEWAŻ RAMA W MOIM XX-e JEST PEKNIETA NA SPAWIE A JA MAM OKAZJE KUPIC RAME Z XX-a Z 2000 r I NIEWIEM CZY PODEJDZIE PROSZE O POMOC. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żabka Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 panem co prawda nie jestem ale coś trochę na ten temat wiem, xx z 2000r to już wtrysk i silniki się troche różnią od gaźnikowych więc mogą być inne pasowania uchwytów silnika w ramie... ale info do zweryfikowania u kogoś bardziej kompetentnego, ja tylko na xx plecakuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Są różnice, ale teraz nie potrafię Ci ich wymienić. Zmiany były w '99r. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukat1100xx Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 CZYLI WYCHODZI NA TO ZE RAMA Z NOWSZEGO MODELU NIE ZPASUJE DO XX-a Z 1997. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 capsloka wylacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi