-=Kargul=- Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 Ogar i 80 km/h hahahahaha A ciekawe jest to ze w ogarze nie ma obrotow tylko 'ogroty' jak to napisal wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 80 dych na ogarze :ehz: coś niewieżę może licznik oszukuje :D ja wiem że jawką spoko można te 75 / 73 km/h wyciągnąć ale to jush Są FULL obroty silnika i komfort jazdy to tylko po dywaniku (ładny sfalt) w jawce każda dziura już wyskok ..... a w ogarze na tyle same spężynki i przy 80 to on by wyleciał hyba że ma jakieś obciążenie :D albo hydrałlike z tyłu :mrgreen: A CO DO ZATARĆ 1.Kiedyś mi złąpał swożżeń na wale ..... za bardzo był spasowany i był za gróby :evil: 2.Mi też kiedyś zabezpieczenie wyskoczyło z tłoka i była lipa ale dojechałem .(cylinder , tłok , łożyska na wale KAPUT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi