oczko82 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Jak w temacie... Ostatnio często bywam w Łodzi, a co tydzień wyskakiwać z kwoty 400zł (dwie doby w IBISie) to mi się średnio uśmiecha :bigrazz: Ale może ktoś ma jakieś namiary na tanie (nie koniecznie najtańsze ale z jakimś minimum komfortu) pokoje lub hoteliki. Wiadomo, łazienka w pokoju to podstawa do tego parking strzeżony. Dobrze by było jeśli owe miejsca byłyby sprawdzone już przez kogoś - bo google to ja posiadam :wink: Będę wdzięczny za wszelkie informacje. ps. ewentualnie bardzo bliskie okolice Łodzi. EDYCJA: Wielkie "dzięki" za przeniesienie mojego tematu do pod forum Łódź... Specjalnie dałem w dział ogólny aby wypowiedzieli się nie tylko mieszkańcy Łodzi ale też (przede wszystkim) mieszkańcy innych regionów Polski. Chodzi mi również o opinie, których zapewne ze strony Łodzian może być mało gdyż większość z tego typu noclegów nie korzysta :bigrazz: Tak więc w tym miejscu moje pytanie nie ma racji bytu... Edytowane 17 Marca 2010 przez oczko82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Możesz spokojnie skorzystać z hotelu Urzędu Miasta Łodzi - http://www.firmy.net/hotele/hotel-urzedu-miasta,9SN6Q.html Niestey mam tylko te dane. Kiedyś tam pracowałem, wszystkie pokoje są z łazienkami i hotel ma swój parking zamykany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 http://www.yhlodz.pl/intr_pl.php fatalna strona internetowa, z zewnątrz też nie zachęca, ale same pokoje są w porządku - znacznie droższe hotele miewają podobny standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ja moge polecic Gosciniec u Zawierki na trasie w kierunku Strykowa, korzystałem z tego hotelu wiele razy,jest ok,z parkingiem jest gorzej bo nie jest zamykany ani dozorowany,pokój 1 osobowy 107,00 zł, 2 osobowy 128,00 zł ze śniadaniem,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi