mirek831 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam . Chcę wstawić silnik z Hondy CBR 125 do innego motorka niestety mam problem z podpięciem modułu zapłonowego. Mam moduł z CBR 125 ale nie wiem jak go podpiąć.Wychodzi z niego 6 kabli ale nigdzie nie mogę znależć schematupodłączenia,.Proszę o pomoc ,może ktoś coś takiego robił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Witam . Chcę wstawić silnik z Hondy CBR 125 do innego motorka niestety mam problem z podpięciem modułu zapłonowego. Mam moduł z CBR 125 ale nie wiem jak go podpiąć.Wychodzi z niego 6 kabli ale nigdzie nie mogę znależć schematupodłączenia,.Proszę o pomoc ,może ktoś coś takiego robił . Sciągnij sobie serwisówke-tam na koncu z reguły są schematy elektr.>>>>>> http://rapidshare.com/files/91609810/Werks...uch_CBR125R.pdf Pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2010 przez Grzykrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek831 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Bardzo dziękuję za link do manuala.Wczoraj podłączyliśmy moduł i wszystko działa jak należy.Jeszcze raz dziękuję koledze za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi