Skocz do zawartości

Honda Shadow VT600 1996r.

blacksheep007
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panowie po raz kolejny :) :buttrock:

Mam do was kolejne pytanie. Czym jest muffler mod? Ogladajac filmy na youtube (vt600 sound) napotkalem sie na kilka filmow hondy shadow z jakims muffler mod. Podejzewam ze jest to zwiazane z tlumnikiem, jakas przerobka? Daje to dobry efekt dzwiekowy. Jesli mozecie to wyjasnijce na czym to polega.

Z gory dziekowa!

:notworthy:

Przydatny link:

Mam shadowke z 88 od 2 lat. Jak na razie to zrobiłem mały przegląd ogólny, zmianę kiery, nogi do przodu, tablice z boku i kombinuje nad podświetleniem moto.

Jeżeli chodzi o wydech to może będę coś robić, ale to w przyszłości, chociaż jak szukałem tych filmików to zainteresował mnie ten instruktaż i może jak będę miał chwile to może tam zaglądnę.

Mam tylko pytanie czy u Ciebie jak odpalisz moto to też z pod tłumików wylatuje powietrze (małe otwory w rurach od spodu). Ja tak mam i nie wiem czy to jest oryginalnie czy ktoś już coś robił.

Mam shadowke z 88 od 2 lat. Jak na razie to zrobiłem mały przegląd ogólny, zmianę kiery, nogi do przodu, tablice z boku i kombinuje nad podświetleniem moto.

Jeżeli chodzi o wydech to może będę coś robić, ale to w przyszłości, chociaż jak szukałem tych filmików to zainteresował mnie ten instruktaż i może jak będę miał chwile to może tam zaglądnę.

Mam tylko pytanie czy u Ciebie jak odpalisz moto to też z pod tłumików wylatuje powietrze (małe otwory w rurach od spodu). Ja tak mam i nie wiem czy to jest oryginalnie czy ktoś już coś robił.

Nie zauwazylem tego. Nie wykluczam ze sie tak dzieje. jak bede u siebie w domu to sprawdze bo narazie moja shadowka stoi 100km ode mnie, a bede ja przyprowadzal za jakies 2 tygodnie. Napewno odpisze ci w przyszlym tygodniu :) Prosze cie tez, jesli bys mogl to informuj mnie na biezaco co tam zmieniasz u siebie, no i jakies foty jesli mozna:) moze mnie tez cos zainteresuje i zrobie to:) Pozdrawiam!