pagi Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) witam Szanownych Mam okazje kupienia w/w auta z 99 roku za cene ok 17k PLN, pomijajac juz wyglad (zajebiaszczy ;) ) zdanie mechanika po obejrzeniu auta bede mial niedlugo (raczej wszystko ok) to poprosilbym o Wasze opinie o tym aucie, moze takie macie, mieliscie, wiece ciekawe rzeczy? : - typowe awarie tego typu auta - na co zwrocic uwage - etc - przede wszystkim czy warto brac czy lepiej odlozyc na model po lifice (w gre wchodzi tylko 3) Auto zarejestrowane i oplacone. dziekuje z gory za wszelkie info pzdr PaGi Edytowane 6 Marca 2010 przez pagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ja odkładałem na model o lifcie. Wersja 136 konna była podatna na awarie. Już nie pamiętam, co konkretnie, ale możesz poszukać na forum BMW. A tak w ogóle - świetne auto, bardzo ekonomiczne i dynamiczne (piszę o wersji od 2002). Kolega użytkował BMW z 99r. I nawet je chipował do 164k. Radzę poszperać na forach - tam masz praktycznie wszystko. Okiem laika - diagnostyka silnika, ciśnienie jakie daje turbo, ZAWIESZENIE. To bym sprawdził bardzo skrupulatnie. Tuleje wahacza są często wyeksploatowane, a sam aluminiowy wahacz też może być u końca żywota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi