wojtek-rr Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 mam normalna kurtke Alipnestars'a tyle ze ciezko w niej w lato, nawet po odpieciu podpinki. Moze sprobuje w tym roku z odzieza termoaktywna, i jak to nie pomoze to wtedy pomysle nad s-mx air flo. Sam Dominik ja zachwalal wiec musi cos w tym byc..gdyby tylko cena byla nizsza... Możesz też jeżdzić powoli,40-50km/godz. i wtedy wystarczy Ci gustowny dresik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Ja mam zajebista knoxa na stonie knoxa.pl koszt jest w granicach 900zl ja moge sprzedac sporo taniej bo nabylem nowy kombinezon i pozatym jest mi potrzebny chajs ale to dopiero po mojm powrocie z uk.09.03 Pozdrawiam Kindermarcin, a zastanawiales sie juz nad cena:>i jaki rozmiar masz, albo jakich rozmiarow jestes? ja w Polsce to dopiero w czerwcu bede.. Edytowane 5 Marca 2010 przez whistler26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi