whistler26 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam, przymierzam sie do kupna zbroji na lato jako ze w mojej skorze Alpina to za goraco jednak jest no i trafia sie okazja by kupic taniej;) .. mam 3 modele do wyboru, fox jest najtanszy, a O'Neal i GP Pro w podobnej cenie: O'Neal Fox GP PRO Moto-x dodam ze 90% czasu na moto to smigam na miescie, i ze mam 125 SM;) z gory dzieki za wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Temat był już poruszany na FM. Ja jeżdżę w podobnej do O,Neal,miałem w niej dwie gleby i wciąż żyję. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja jeżdżę, jak się dowiedziałem z tego forum, w jakimś syfie z Utiki. Nie miałem żadnej gleby i żyję. Myślę że najważniejsze są protektory, znaczy certyfikaty ich a potem cena. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja jeżdżę, jak się dowiedziałem z tego forum, w jakimś syfie z Utiki. Nie miałem żadnej gleby i żyję. Myślę że najważniejsze są protektory, znaczy certyfikaty ich a potem cena. Utika nie jest taka zła miałem kiedyś i nie narzekałem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Miałem i mi się wtopiła w ciało. :bigrazz: Ale to już chyba wina twojego wewnętrznego żaru? :cool: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Zauwazylem ze temat juz na forum ale nie na temat wszystkich tych zbroji co podalem. Ochranicze z certyfikatami maja wszystkie z podanych. Utiki nie biore pod uwage, bo raz ze naczytalem sie duzo negatywnych opini, dwa ze wszystkie te podane przeze mnie, sa tansze od Utiki Edytowane 5 Marca 2010 przez whistler26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zauwazylem ze temat juz na forum ale nie na temat wszystkich tych zbroji co podalem. Ochranicze z certyfikatami maja wszystkie z podanych. Utiki nie biore pod uwage, bo raz ze naczytalem sie duzo negatywnych opini, dwa ze wszystkie te podane przeze mnie, sa tansze od Utiki Możesz podać ceny? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No co do ceny to nie bardzo. Utika kosztuje około 200 zł a twoje od 300. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No fakt, na allegro mozna dostac Utike za niecale 200zl. Co do moich cen (UK) to Foxa za ok 160 zl moge miec, O'Neala za 340zl, a GP Pro ok 300zl. Zbroja ma byc alternatywa na upalne dni;) jakis bluze motocrossowa zarzucilbym na nią, co by sie w oczy nie rzucac w samej zbroni i myslalem ze to dobre rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No fakt, na allegro mozna dostac Utike za niecale 200zl. Co do moich cen (UK) to Foxa za ok 160 zl moge miec, O'Neala za 340zl, a GP Pro ok 300zl. Zbroja ma byc alternatywa na upalne dni;) jakis bluze motocrossowa zarzucilbym na nią, co by sie w oczy nie rzucac w samej zbroni i myslalem ze to dobre rozwiazanie. Zbroja bez kurtki to tylko do wolnej jazdy,do szybkiej jazdy odradzam bo może Ci się przy wywrotce wtopić w ciało jak Yubemu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 z racji ze to ma byc zestam TYLKO na miasto, to wydaje mi sie, ze powinien dac rade. Na wypady poza miasta i 'wielkie' predkosci, biorac pod uwage moje moto :wink: to uzywam skory ktora mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 " Zbroja " uzywana nie na off road'zie ne powinna byc zakladana bez zwierzchniego okrycia. Istnieje mozliwosc przesuniecia sie protektorow i szlifowaniu siatla cy materialem. Nie wiem jak wysoko cenisz swoje bezpieczenstwo, osobiscie uzywam Alpinestars i jestem z niej b. zadowolony. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUOniak Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Ja mam rowerowego earthworksa: earthworks i jest dużo wygodniejszy i lepiej dopasowany niż niejeden podrabiany fox. Edytowane 5 Marca 2010 przez TUOniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja mam rowerowego earthworksa: earthworks i jest dużo wygodniejszy i lepiej dopasowany niż niejeden podrabiany fox. Ja mam zajebista knoxa na stonie knoxa.pl koszt jest w granicach 900zl ja moge sprzedac sporo taniej bo nabylem nowy kombinezon i pozatym jest mi potrzebny chajs ale to dopiero po mojm powrocie z uk.09.03 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 " Zbroja " uzywana nie na off road'zie ne powinna byc zakladana bez zwierzchniego okrycia. Istnieje mozliwosc przesuniecia sie protektorow i szlifowaniu siatla cy materialem. Nie wiem jak wysoko cenisz swoje bezpieczenstwo, osobiscie uzywam Alpinestars i jestem z niej b. zadowolony. :crossy: mam normalna kurtke Alipnestars'a tyle ze ciezko w niej w lato, nawet po odpieciu podpinki. Moze sprobuje w tym roku z odzieza termoaktywna, i jak to nie pomoze to wtedy pomysle nad s-mx air flo. Sam Dominik ja zachwalal wiec musi cos w tym byc..gdyby tylko cena byla nizsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi