ksylwia Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam, jak w tytule - interesuje mnie CB500 lub CBF500 najchętniej po 97 roku. Kasa jaką dysponuję to 8-9 tys. Okolice - promien jakichś 250 km od Zamościa, ale dla sprawdzonego i pewnego egzemplarza jestem w stanie pojechać dalej. Proszę o pomoc bo ciężko znaleźć pierwszy sprzęt :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural2 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam, jak w tytule - interesuje mnie CB500 lub CBF500 najchętniej po 97 roku. Kasa jaką dysponuję to 8-9 tys. Okolice - promien jakichś 250 km od Zamościa, ale dla sprawdzonego i pewnego egzemplarza jestem w stanie pojechać dalej. Proszę o pomoc bo ciężko znaleźć pierwszy sprzęt :notworthy: Widzę że szukasz cebulki jako pierwszy motocykl. Poczytaj sobie troch o kawasaki er5 moze wpadnie ci w oko. Ja rok temu kupiłem er5 i bardzo świetnie mi się nią jeździ. Teraz chce kupić coś większego i mam er do sprzedania. Jak będziesz zainteresowany to prześle Ci zdjęcia. (jest to pewny!!! motor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi