marcinn72 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 znalazłem kilka fajnych motocykli dla siebie za granicą większość od osób prywatnych Niemcy, Szwajcaria, Luksemburg, Belgia ponieważ nasi sąsiedzi znajdujący się poza naszą zachodnią granicą, jak mniemam, w większości serwisują swoje maszyny w autoryzowanych stacjach, mam pytanie czy istnieje możliwość sprawdzenia np po numerze VIN albo numerze rejestracyjnym historii konkretnego pojazdu, tym bardziej że mam kilka ofert typu erste Hand z tego co czytałem na forum to: - w UK jest MOT i ten link mam już obcykany, - polscy dealerzy niechętnie przekazują info o pojazdach z sieci dealerskiej spoza ich własnego fyrtla (a może nie mają możliwości) jesli poda się im nr VIN Druga sprawa: związana z naszym uczestnictwem w UE. wystawiłem na mobile.eu naszą Hondę i odezwał się do mnie jakiś żabojad, że zainteresowany. Uskuteczniał może ktoś sprzedaż pojazdu zagranicę? z czym to się je? formalności, pułapki? bardzo proszę o podpowiedzi w obu kwestiach, nie wnoszące nic komentarze proszę sobie podarować Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 odnośnie pytania w drugiej kwestii sprawa dość szybko się wyjaśniła nigeryjski przekręt w czystej formie, tym razem wprawdzie z Ivory Coast tak więc pozostaje jedynie pytanie jak sprawdzić historię pojazdu z zagranicy Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Widzę, że problem z kupującymi zza granicy nadal trwa :biggrin: A myślałem, że już dali sobie spokój :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi