Michasiek Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Poszukuję Hondy CBR F4i, ze wskazaniem na wersję sport :) Interesuje mnie zarejestrowana w Polsce i raczej zadbana niż do poprawek. Przebieg nie ma większego znaczenia o ile był motocykl zadbany przez właściciela kontakt mailowy [email protected] lub PW na forum. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszpacholak Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam Mam do sprzedania Hondę CBR 600f z 1999r. Cena do oddania to 9000+opłaty. Jeżeli jesteś zaiteresowany mogę wysłać foty na e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Hmm podesłać możesz fotki albo linka do fotek gdzieś online :) Generalnie jestem nastawiony na F4i, ale nigdy nie wiadomo co los przyniesie :) [email protected] Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszpacholak Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam fotki zostały wysłane na e-mail Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi