muzyk Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Dodaje zdjęcia. Pułka pod bezpiecznikami jest zrobiona z plexy. Jeszcze ją muszę przyciąć, bo jest za długa o jakieś 3 cm - zresztą na zdjęciach widać nacięcie.Jak by były jakieś pytania/sugestie to proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jeśli chodzi o te bezpieczniki to super sprawa bo są dużo lepsze od topikowych!!! Ale ten montaż według mnie raczej należałoby inaczej rozwiązać, bo zajęło to strasznie dużo miejsca!!! I o ile się nie mylę i dobrze widzę to jeden przewód dotyka cewki wysokiego napięcia!!!!!!!!!!! Uważaj żeby sobie pożaru w domu. Cewka się grzeje i może dojść do przepalenia przewodu, jak na przykład zapomnisz kiedyś wyłączyć zapłonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 I o ile się nie mylę i dobrze widzę to jeden przewód dotyka cewki wysokiego napięcia!!!!!!!!!!! Uważaj żeby sobie pożaru w domu. Cewka się grzeje i może dojść do przepalenia przewodu, jak na przykład zapomnisz kiedyś wyłączyć zapłonu. 8O Muzyk uważaj bo moto , auto swoje i sąsiada zjarasz :lol: Byłem dziś na giełdzie elektronicznej i właśnie widziałem takie oprawki u kolesi z alarmami. Widziałem też inny typ tych oprawek, ogólnie trochę były mniejsze ale nie wiem jaką miały obciążalność prądową. Pewność działania bezbieczników napewno wzrosła tylko teraz masz trochę innych połączeń i żeby one nie zawiodły, ale robota wykonana solidnie (bez użycia trzech rolek taśmy izolacyjnej :D ) więc powinno działać długo i bezawaryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi