Manulo Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 No wlaśnie co o nim sądzicie?? Czy ktoś miał już jakieś doświadczenia z tym wynalazkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Podkład czy grunt :?: To dwie rózne sprawy. Grunt dajesz na goły metal,podkład bezpośrednio pod lakier. Co masz zamiar malować :?: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Witam. Ja jak malowalem palstiki to używałem podkładu w spreyu. Wszystko bylo extra, lakier nie odłaził. Za dużą puche dałem coś koło 30 zł. Pozdrawiam. malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 A grunt też jest w sprayu?? Jeśli tak to poproszę opinie również o nim. P.S. Malować chcę mojego wehikuła :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Oczywiście że jest grunt w sprayu..Powinienes najpierw pomalowac gruntem,dobrze wysuszyć,następnie zmatowac drobnym papierem np.320 a dopiero potem podkład. Ja bym tak zrobił (jesli bym nie miał lakierni w pracy :) ) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi