PrzemekB Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Hej. Ostatnio porządkując piwnicę znalazłem koła i błotnik od mojej motorynki. Nie będą mi potrzebne, może komuś z Was się przydadzą. Ich stan najlepiej sami ocenicie na zdjęciach. Koła leżały z 15 lat w piwnicy więc opony i dętki (pomimo, że nie wyglądają źle) są do wymiany. No chyba, że ktoś zrobi sobie z nich jakiś wózek ;) Teraz fotki: BŁOTNIK: foto 1 foto 2 foto 3 KOŁO 1 foto 1 foto 2 KOŁO 2 foto 1 foto 2 CAŁY ZESTAW: foto 1 Cena - 20zł za sztukę. Jak ktoś chce całość to będzie taniej - 50 zł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) Aktualizacja. Przednie kółko (KOŁO 1) zarezerwowane tak więc zostało tylne (KOŁO 2) i błotnik. Pozdro Edytowane 19 Maja 2010 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi