Gość robert73 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 to masz farta kolego że mozesz posmigać nawet w styczniu jezioro Garda piękne widoki smigam tam czasami ale t/z tirem pozdrawiam A ja mieszkam kolo Trasimeno i smigam w kazda niedziele nie patrzac na pogode :clap: mając enduro?/cross przedłużasz sobie sezon , a zabawy jest więcej niż na asfalcie :icon_mrgreen: Sezon to jest caly rok :buttrock: Bibor80 drażnisz nas tym jak głodnego psa kiełbasą... ja pewnie poczekam do marca, w zeszłym roku można było już spokojnie latać, jedynie w górach (szklarska np.) było od zasrania białego puchu gdzie oczywiście pojechałem :) http://p1.bikepics.com/pics/2009/03/29/bik...616648-full.jpg http://p1.bikepics.com/pics/2009/03/29/bik...616652-full.jpg Niestety po nawet krótkiej rundce za miasto przy temp. zbliżonej do 0 szlag trafia moje zatoki :( Na zimę zajebisty byłby jakis cross w las ;) Może za rok ... Pzdr. Ja zeby zaznac prawdziwegozimna na moto jade na "ELE" 2010 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jak masz też crossa w garażu,to masz sezon cały rok nawet we Wrocku i okolicach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ja od 15.02 sobie polatam ...... :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja też już nie mogę się doczekać wiosny bo to będzie moja pierwsza na dużym moto, więc chęć jest jeszcze większa! Ale drodzy motorzyści jak by nie patrzeć to mamy już luty i może do końca miesiąca będzie można zrobić choć 15km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi