2G3 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam! Jestem posiadaczem motocykla SYM Husky 125 z 1997 roku. Mam pytanie. Czy na forum są osoby posiadające taki motocykl? W sieci jest bardzo mało informacji o tej marce, a szczególnie o modelu Husky. Myślę nad utworzeniem osobnego forum na temat tego motocykla. Jeśli znalazłby się ktoś chętny do pomocy przy tworzeniu tego serwisu to zapraszam. Piszcie o swoich motocyklach w tym temacie. Jeśli ktoś ma info gdzie można zdobyć części do SYMa Husky to proszę napisać to w tym temacie, ponieważ ja nigdzie nie mogę znaleźć większości elementów do tego modelu i to jest główny problem posiadania tego motocykla. Ale osobiście polecam moto. Wszytko jest ok, dopóki coś poważnego się nie zepsuje. Mi na szczęście na razie żadna poważniejsza awaria się nie przytrafiła. Motocykl w sam raz dla początkujących, znakomity na wycieczkę za miasto, bardzo dobrze się prowadzi, a moc którą posiada jest wystarczająca i proporcjonalna do masy motocykla. Jeśli ktoś ma zamiar zaczynać swoją przygodę z motocyklami, a podobają mu się choppery to zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Szukaj w necie u innych dystrybutorów podobnego modelu. Potem sprawdź czy różnice są duże. No i jesteś z Włocławka to do Bydgoszczy masz w sumie rzut beretem. A tam ma swój warsztat Qurim - ultraspec od chinoli w tej części Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi