kfazimotor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam, kolega sprzedaje kanciastego Cherokee na automacie. Link do aukcji allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=878548739 Podstawowe dane w aukcji. Autko w formie. Jakby ktoś się interesował i miał pytania to walić do mnie na pw. Samochód do oglądania w Kołobrzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Na Forum Jeepa szybciej sprzedasz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 pewnie tak. Ale na forum jeepa byłbym zupełnie anonimowy z liczbą postów 1 :) tutaj jakiś znikomy procent ludzi jednak mnie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Moge wrzucić jak chcesz :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Cóż... nie śmiem prosić :) Jakbyś mógł to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Dałem :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi