sebag73 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 czesc Panowie i Panie czy moze ktos z Was wymienial w FZ6 sprezyny w przednich teleskopach na progresywne. Moze moglibyscie polecic jakies konkretne. Jakie wrazenia byly po wymianie?? pozdrawiam Seba Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Siemano Swego czasu też się nad tym zastanawiałem ale fachury mi odradzali. Wymieniłem olej w lagach na gęstszy i jest trochę lepiej. Spręzyne wymieniłbym ale na tyle. Niektórzy wkładają podkładki pod sprężyny co by skrócic ich skok ale lepiej nie bawic wię w to. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi