Peterek Opublikowano 28 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2002 W tym temacie proponuję pisać uwagi, które przydadzą się kupującym.Od siebie dodam, że MZ ETZ 251 ma nabite numery silnika na chropowatej powierzchni kartera. Jeśli karter w tym miejscu poddany jest obróbce skrawaniem (szlifowanie, frezowanie itp.), a w dowodzie rejestracyjnym nie ma wzmianki o jakiś wymianach, to coś jest nie tak. Czekam z niecierpliwością na uwagi, pozdrowienia.Ja KU*** zwariuję jak nie będziecie pisać w odpowiednich GRUPACH TEMATYCZNYCH[sidewinder] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 28 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2002 Peterek - lepiej się nie przyznawaj bo Ci jeszcze moto policja zabierze!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2002 Siemanko, bauer u mnie z MZ ką jest ok. :lol: ale chodzi mi o "młodych", bo jak nieświadomie kupi potem pojedzie na przegląd i tam będzie dobrze obcykany gość to po moto.Sidewinder co ty byś bez nas robił? :lol: Ale po czerwonych literach dochodzę do wniosku, że Cię krew zalewa :lol: :lol: :lol: . Tak na poważnie to sorki obiecuję poprawę :? . Nic się nie stało, bez was bym się nudził jak cholera.[sidewinder] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi