piaggio Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 witam jestem początkującym posiadaczem piaggio nrg mc3 i mam problem ze światłami jest to rocznik 2003/4 otóż to jak jadę to światła automatycznie sie przełączają raz na krótkie a raz na długie i nie wiem gdzie tkwi błąd PS w tym skuterze nie ma przełącznika swiateł na długie czy krótkie. proszę o pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazi11 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Brak przełącznika manualnego? To skąd elektronika wie kiedy zmieńić na długie lub krótkie? :) Na serio nie masz z lewej strony przełącznika? Jęsli śawiatłami zarządza klektronika to na odległość nikt raczej Ci nie pomoże bo przyczyn może być wiele. Odwiedź mechanika Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggio Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jak dodam gaz to samo automatycznie są ostrzejsze światła tak było na początku a teraz normalnie migają raz są słabe a raz długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi