ellephant Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Witam.Mam pytanko do posiadaczy Versysa.Zablokowała mi się skrzynia chodziła tylko 5 i 6.Podstawiłem motor do serwisu i po minucie było ok-oczywiscie nic się nie dowiedziałem o przyczynie,bo tajemnica zawodowa.Tylko powiedzieli że z mojej winy.Może ktoś udzieli mi informacji co zrobiłem nie tak. Chyba tak; bo to sprzęt nie do zajechania.:) A gdzie leciałeś 5 i 6? Bo ja na autostradzie A4 160 lekko na 3 biegu? Edytowane 17 Maja 2010 przez ellephant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 to ja może odświeżę trochę ten temat.. :-P jak jest z jazdą z plecaczkiem... bo we wszystkich testach piszą że mało miejsca w porównaniu z V-Stromem... jak jest naprawdę? jeździcie na tym w 2 os?? ile jest miejsca ?? przysiadaliśmy się na 1 sztuce ale była bez kufra... - więc trudno powiedzieć ile miejsca na długość... to ja może odświeżę trochę ten temat.. :-P jak jest z jazdą z plecaczkiem... bo we wszystkich testach piszą że mało miejsca w porównaniu z V-Stromem... jak jest naprawdę? jeździcie na tym w 2 os?? ile jest miejsca ?? przysiadaliśmy się na 1 sztuce ale była bez kufra... - więc trudno powiedzieć ile miejsca na długość... Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 naprawdę nikt nie ma ochoty się wypowiedzieć???????? Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi