MichaelO Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Hej! A może ktoś akurat leci w piątek do Chorwacji? Chodzi mi o jazdę do Chorwacji jeden dzień, prędkość autostradowa, pomijając czechy. Bo ja akurat w ten piątek wyjeżdżam :) Jak nie to przetrę szlaki i może się spotkamy przypadkiem jak będę w drodze powrotnej a wy w drodze do :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam wszystkich po długim czasie. Z racji, że wątek cały czas istnieje a wszystkie moje informacje dotyczące wycieczki umieszczałem tutaj postanowiłem nie zakładać nowego wątku. Szczerze mówiąc miałem nadzieje już nie poruszać tego tematu ale w związku z nieoczekiwanymi okolicznościami jakie zaistniały informuje jeśli ktoś wybiera się w tamte klimaty i nie chciałby podróżować sam, miałby chęć dołączenia się do mojej grupy w podróży do Alpy-Chorwacja a termin 17.06.2010 – 30.06.2010 mu odpowiada to zapraszam na PW. Przekaże wszystkie niezbędne informacje dotyczące wycieczki. Być może komuś spodoba się taka propozycja, taki plan itp. Trasa przebiegać będzie : Niemcy – Austria – Słowenia –Chorwacja –Węgry –Słowacja –Czechy –Niemcy –Polska. Aktualnie jedzie 6 osób (dwie pary, ja i kolega oraz cztery motocykle) Tygodniowy pobyt (Apartament) w miejscowości Makarska będzie zapewniony. Cena 11 Euro od osoby / dzień. Reszta noclegów już na trasie. Oferta skierowana jest do jednej, dwóch osób lub pary. Przybliżony koszt 3-3,5 tyś zł Pozdrawiam Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLX Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 hej Savii Udało się zebrać pełną ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 hej Savii Udało się zebrać pełną ekipe? Siemka W zasadzie było paru chętnych ale widocznie coś im wypadło, więc jadę w stałym składzie.Ale to nic i tak jest na sześcioro i cztery motocykle.Szczerze mówiąć i tak już bym chyba nie mógł przyjąć nikogo chociażby ze względu iż mam już wszystkie noclegi zarezerwowane, między innymi w Austrii, Słowenii, Plitvicach, Budapeszcie i Pradze. Pozdr. Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruber130 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Panie i panowie a jak jest z bezpieczeństwem pozostawionych rzeczy na polu namiotowym... Czy jest czego się obawiać, czy raczej nic nie powinno zginąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi